Alle cursussen

Online marketing is niet weg te denken uit ons vak. Op alle functieniveaus groeit de noodzaak naar toepasbare online marketing insights. Het klinkt paradoxaal, maar online marketing vraagt om ambachtelijke kennis en kunde op tal van vakgebieden.

SEO Medior

Je al redelijk bekend met SEO. Maar nu wil je eindelijk wel eens watverdieping in je SEO-kennis. Naar welke technische aspecten van mijnwebsite moet ik kijken? Hoe maak ik een diepgaand zoekwoordenonderzoek die verder gaat dan de basis. Vandaar dat deze cursus je inzichten biedt in de verdieping van de basis naar de volgende stap.

Medior cursus

19 februari | 09.00 - 17.00

799,- incl. lunch

SEO Geavanceerd

Dat SEO belangrijk is, is voor jou geen geheim. Jij bent immers al enige tijd bezig met het optimaliseren van een website. Met deze cursus ga je meer de diepte in en eer je exact hoe Google je website leest, beoordeelt en uiteindelijk positioneert in de zoekresultaten.

Geavanceerde cursus

19 & 20 maart | 09.00 - 17.00

1500,- incl. lunch

SEA de Basis

Met Google en Bing direct worden vertoond aan het gewenste publiek door te adverteren. In de SEA Basis cursus zullen we je alles vertellen over de  mogelijkheden die deze twee zoekmachines te bieden hebben. Hierdoor weet je welke campagnes het beste bij jouw gewenste resultaten passen.

Basis cursus

20 februari | 09.00 - 17.00

799,- incl. lunch

SEA Geavanceerd

Heb je in Google Ads al campagnes staan, maar weet je niet hoe je ze nog rendabeler maakt? Dan is deze cursus geschikt voor jou! Met deze cursus zal je jouw SEA-strategieën verder ontwikkelen, werken aan een betere structuur binnen je campagnes en verder kijken naar geavanceerde mogelijkheden die worden aangeboden.

Geavanceerde cursus

11 & 12 maart | 09.00 - 17.00

1500,- incl. lunch

Magento 2

Sinds de komst van Magento 2 zijn er heel wat nieuwe veranderingen en verbeteringen binnen het CMS systeem. Als webshop wil je hier dan maar al te graag in mee gaan. In deze cursus ga jezelf aan de slag met jouw eigen Magento 2 webshop of onze demo omgeving.

Basis cursus

28 maart | 09.00 - 17.00

799,- incl. lunch

Social Media Strategie

Het gebruik van social media binnen jouw onderneming is echt onmisbaar geworden, of je nu een dienst of product aanbied. Echter begint het niet gelijk met het plaatsen van berichten op de social media platformen, maar juist bij het kiezen en creëren van een strategie. In deze cursus ga
jij leren hoe je een social media strategie kunt creëren voor jouw onderneming.

Basis cursus

13 februari | 09.00 - 17.00

499,-

Facebook & Instagram adverteren

Heb jij op dit moment nog té weinig tot geen kennis van de zakelijke kant van Facebook en Instagram? Of laat jij misschien ook nog een hoop kansen liggen op dit vlak? In deze cursus ga je leren hoe jij Facebook en Instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Basis cursus

14 maart | 09.00 - 17.00

499,-

LinkedIn adverteren

In de zakelijke wereld is LinkedIn niet meer weg te denken, zeker niet wanneer jij je richt op een B2B markt met jouw product en/of dienst. In deze training ga je leren hoe jij LinkedIn kunt inzetten voor zowel jouzelf als voor jouw bedrijf.

Basis cursus

26 maart | 09.00 - 17.00

499,-

Workshop Facebook & Instagram

Wil je zelf aan de slag met adverteren binnen Facebook en Instagram, maar kom je er niet aan uit? Dan is deze workshop geschikt voor jou. In deze workshop ga je zelfstandig aan de slag met het opzetten van Facebook Business Manager en het creëren van rendabele campagnes.

Workshop

11 april | 09.00 - 17.00

499,-

Workshop LinkedIn

LinkedIn biedt steeds meer mogelijkheden en de verschillende targeting opties kunnen heel interessant zijn. Wil jij zelf aan de slag met adverteren binnen LinkedIn? Dan is deze workshop geschikt voor jou!

Workshop

16 april | 09.00 - 13.00

350,-