skip to Main Content

Facebook & Instagram

Effectief jouw doelgroep bereiken

  • Basis cursus
  • 14 juni | 1 dag | 09:00 – 17:00
  • 499,-

De cursus

Op het gebied van social media is Facebook op dit moment (nog) het grootste platform en Instagram het populairste. Genoeg redenen om vanuit een zakelijk oogpunt gebruik te gaan maken van social media platformen. Heb jij op dit moment nog té weinig tot geen kennis van de zakelijke kant van Facebook en Instagram? Laat jij misschien nog een hoop kansen liggen op dit vlak? In deze cursus ga je leren hoe jij Facebook en Instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Je krijgt alle handvatten én jij gaat er tijdens deze dag ook zelf mee aan de slag. Je leert hoe Facebook en Instagram werken en hoe je er gebruik van kunt maken. Daarnaast ga je aan de slag met het bedenken en plaatsen van berichten en we stippen online adverteren kort aan. Na deze cursus weet jij precies hoe jij jouw bedrijf op deze twee platformen moet presenteren!

Voor wie bedoeld?

Voor iedereen die beter inzicht wil krijgen in de mogelijkheden en toepassingen van Facebook & Instagram. Je leert met een zakelijk oogpunt gebruik te maken van deze twee social media kanalen.

Het programma

Benieuwd naar de inhoud van de Facebook & Instagram cursus? Bekijk dan het tabblad Programma om een preview te krijgen van de onderwerpen.

Direct rendement

  • Je kunt met een zakelijk oogpunt naar Facebook en Instagram kijken
  • Je weet hoe je deze twee platformen zakelijk kunt inzetten
  • Je bent zelf aan de slag gegaan met het creëren van content
  • Na de cursus kun je zelfstandig aan de slag met het plaatsen van relevante berichten

1. Introductie Facebook

Facebook is op dit moment het grootste social media platform. Genoeg redenen om hier vanuit zakelijk oogpunt iets mee te gaan doen. Maar wat kun je er allemaal mee? Samen doorlopen we alle mogelijkheden.

2. Werking van een bedrijfspagina

Het op de juiste manier instellen van een Facebook bedrijfspagina is heel erg waardevol en kan jouw bedrijf een hoop kansen bieden. Hoe je dit allemaal kunt doen? Dat gaan wij allemaal samen tijdens deze training instellen.

3. Social media content voor Facebook

Nu je een goed ingesteld profiel hebt, is de volgende stap het creëren en posten van de juiste content. Hoe maak je nu eigen een social media post voor dit platform? En moet je een video plaatsen of juist een foto?

4. Introductie Instagram

Naast Facebook is juist Instagram op dit moment het snelst groeiende en populairste social media platform. Genoeg redenen om ook hier vanuit zakelijk oogpunt iets mee te gaan doen. Maar wat kun je er allemaal mee? Samen doorloop ik alle mogelijkheden met jou.

5. Werking van een bedrijfsprofiel

Waarom moet je voor een bedrijfsprofiel kiezen? En hoe stel je een Instagram profiel goed en waardevol in zodat mensen jou ook goed kunnen vinden? Dit gaan wij samen instellen.

6. Social media content voor Instagram

Nu je een goed ingesteld profiel hebt, is de volgende stap het creëren en posten van de juiste content. Hoe maak je nu eigen een social media post voor dit platform? En moet je een video plaatsen of juist een foto? En moet je gebruik maken van Instagram Stories?

7. Instagram Stories

Wat is Instagram Stories eigenlijk? En hoe kun jij het voor jouw bedrijf gebruiken? Tijdens deze cursus laat ik je alle mogelijkheden zien.

8. Adverteren op Facebook en/of Instagram

Nu je een goed ingesteld profiel hebt en al begonnen bent met het plaatsen van de juiste content wil je misschien wel gaan adverteren bij Facebook en/of Instagram. Wat zijn daarin de mogelijkheden? In deze training vertellen wij je daar alles over. Wil je echt de diepte in qua adverteren? Dan raden we je aan in te schrijven voor de workshop Facebook & Instagram adverteren

Data & Locatie

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locatie van deze cursus.

04-04-2019 | hele dag
09.00 – 17.00
Van der Valk hotel Utrecht
Utrecht

Prijs

De prijs voor deze cursus is €499,- exclusief btw.

Astrid Damen
Social Media Specialist

Locatie

Van der Valk hotel Utrecht

Data & tijden

4 april | 1 dag | 09:00-17:00

Schrijf je direct in of vraag meer informatie aan

Workshop
LinkedIn

Workshop Facebook & Instagram

Social Media
Strategie
 
Back To Top