skip to Main Content
NIET GOED, GELD TERUG
Voldoet de training niet, direct je geld terug
GROEPSGROOTTE
Maximaal 10 personen voor de juiste intensieve begeleiding
VAKSPECIALISTEN
Jouw cursus door
vakspecialisten
UNIEKE CURSUSSEN
Cursussen met actuele
lesstof

Incompany training

Ben je van plan om een incompany training of cursus voor meerdere collega’s te organiseren? Of wil je als marketing manager een grote groep medewerkers bij laten scholen? Dan is een incompany training een goede keuze. Een incompany training heeft veel voordelen. Met een incompany training bespaar je in de meeste gevallen kosten en krijg je echt een maatwerk training die bedrijfsspecifieke voorbeelden behandelt. Tevens draagt het bij aan de motivatie en ontwikkeling van het gehele team.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

 • Persoonlijk: afgestemd op jouw bedrijf
  Een incompany training wordt op locatie verzorgd, voor jouw eigen medewerkers. Hierdoor is het mogelijk om de cursus te personaliseren zodat deze aansluit op praktijkgerichte vragen en onderwerpen.
 • Deelnemersgemak en minimale kosten
  Het levert een directe besparing op doordat we voor incompany trainingen een gereduceerde groepsprijs aanbieden. Daarnaast besparen medewerkers op reistijd- en kosten.
 • Stimuleert de samenwerking binnen het team
  Door te investeren in een incompany training zorg je ervoor dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit creëert een vorm van samenwerking die bijdraagt aan de motivatie en teambuilding. Collega’s kunnen van elkaar leren en elkaar helpen bij het in de praktijk brengen van de geleerde theorie.
 • Eigen locatie en datum in te plannen
  Een incompany training plannen we samen met jullie op het moment dat het voor jullie het beste uitkomt. Er kan gekozen worden voor een ruimte bij jullie op kantoor of een externe ruimte.

Offerte

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor jouw op maat gemaakte incompany training. Vul hiervoor het onderstaande formulier in en ontvang binnen 1 dag een reactie.

Back To Top