skip to Main Content

LinkedIn

Effectief jouw doelgroep bereiken

  • Basis cursus
  • 8 juli | hele dag
  • 09:00 – 17:00
  • 499,-

De cursus

In de zakelijke wereld is LinkedIn niet meer weg te denken, zeker niet wanneer jij je richt op een B2B markt met jouw product en/of dienst. Je kunt LinkedIn gebruiken als online CV, je kunt er jouw kennis delen als een expert binnen jouw vakgebied én je kunt er jouw bedrijf op presenteren. In deze training ga je leren hoe jij LinkedIn kunt inzetten voor zowel jouzelf als voor jouw bedrijf. Je krijgt alle handvatten én jij gaat tijdens deze dag er ook zelf mee aan de slag. Je leert hier hoe jij jouw persoonlijke profiel zo goed mogelijk kunt instellen en gebruiken, hoe je een bedrijfsprofiel aanmaakt én hoe je de verschillende vormen van content kunt gebruiken op dit platform. Na deze cursus heb jij niet alleen een up-to-date profiel, maar wordt jouw bedrijf ook op de juiste manier online gepresenteerd!

Voor wie bedoeld?

Voor iedereen die beter inzicht wil krijgen in de mogelijkheden en toepassingen van LinkedIn. In de cursus ga je dieper in op jouw eigen persoonlijke profiel en hoe je LinkedIn kan inzetten gezien vanuit een zakelijk oogpunt.

Het programma

Benieuwd naar de inhoud van de LinkedIn cursus? Bekijk dan het tabblad Programma om een preview te krijgen van de onderwerpen.

Direct rendement

  • Je krijgt extra tips voor het inzetten van LinkedIn voor je eigen profile
  • Je kunt een bedrijfsprofiel aanmaken
  • Je weet hoe je verschillende vormen van content het beste kunt gebruiken
  • Na de cursus heb je inzicht in de zakelijke kant van LinkedIn voor bedrijven

1. Introductie LinkedIn

LinkedIn is een zakelijk social media platform wat gebruikt kan worden als online CV, je kunt er jouw kennis op delen als een expert in jouw vakgebied én je kunt er jouw bedrijf op presenteren.

2. Werking van een persoonlijk profiel

Samen gaan wij jouw persoonlijke profiel checken en eventueel aanvullen en/of verbeteren op de belangrijke punten. Het is ontzettend belangrijk om jezelf goed neer te zetten zodat of de juiste opdrachtgever of werkgever op jouw pad kan komen.

3. Hoe gebruik jij een persoonlijk account

Nu jij een goed ingesteld profiel hebt, hoe kun je het nu verder gebruiken? Dat gaan wij met je doorlopen.

4. Werking van een zakelijke bedrijfspagina

Heb jij al een bedrijfspagina? Tijdens deze training gaan wij die samen instellen en aanvullen en/of verbeteren. Een goed ingestelde bedrijfspagina kan jouw meerdere voordelen bieden.

5. Hoe gebruik jij een zakelijke pagina

Nu jij een goed ingestelde bedrijfspagina hebt, gaan we verder in op hoe jij deze in jouw voordeel kan laten werken? Er zijn een aantal opties die wij samen met jou gaan doorlopen.

6. Adverteren via LinkedIn (introductie)

Als laatste vertellen we alles over de mogelijkheden die LinkedIn biedt op het gebied van adverteren. Wil je echt de diepte in qua adverteren? Dan raden we je aan in te schrijven voor de workshop LinkedIn adverteren.

Data & Locatie

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locatie van deze cursus.

16-04-2019 | hele dag
09.00 – 17.00
Van der Valk hotel Utrecht
Utrecht

Prijs

De prijs voor deze cursus is €499,- exclusief btw.

Astrid Damen
Social Media Specialist

Locatie

Van der Valk hotel Utrecht

Data & tijden

16 april | 1 dag | 09:00-17:00

Schrijf je direct in of vraag meer informatie aan

Workshop
LinkedIn

Workshop Facebook & Instagram

Social Media
Strategie

Facebook &
Instagram

Back To Top