skip to Main Content

Magento 2

Leer alles wat je moet weten als eindgebruiker van Magento 2

  • Medior cursus
  • 4 juli | hele dag
  • 09:00 – 17:00
  • 799,-

De cursus

Tijdens de cursus komt alles aan bod wat je nodig hebt als eindgebruiker van Magento 2. Je gaat zelf aan de slag met jouw eigen Magento 2 webshop of onze demo omgeving. Deze cursus is voor iedereen die moeiteloos overweg wil kunnen met de backend van Magento 2. Bijvoorbeeld voor eigenaren van een Magento 2 webshop en developers die nieuw zijn met Magento. Er is geen voorkennis van Magento benodigd.

Magento 2 in de praktijk

Sinds de komst van Magento 2 zijn er heel wat nieuwe veranderingen en verbeteringen binnen het CMS systeem. Als webshop wil je hier dan maar al te graag in mee gaan. Helaas werkt alles niet zo vanzelfsprekend. Met deze cursus ben je in staat om praktisch aan de slag te gaan met Magento 2 en leer je alle ins en outs die belangrijk zijn bij het gebruik van Magento 2.

Voor wie bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die moeiteloos overweg wil kunnen met de backend van Magento 2. Bijvoorbeeld voor eigenaren van een Magento 2 webshop en developers die nieuw zijn met Magento. Er is geen voorkennis van Magento benodigd.

Het programma

Benieuwd naar de inhoud van de Magento 2 cursus? Bekijk dan het tabblad Programma om een preview te krijgen van de onderwerpen.

Direct rendement

  • Na de cursus kun je moeiteloos de catalogus van de webshop beheren
  • Je leert het aanmaken van een verzending, aanmaken van een factuur en afhandelen van retouren
  • Je leert hoe je klantdata inziet vanuit de backend
  • Je leert hoe je prijsaanpassingen en kortingen kan doorvoeren
  • Verder leer je het aanpassen van inhoud op pagina’s, statische blokken, rechten beheer en de Magento cache

Past de Magento 2 cursus bij mij?

Twijfel je of deze cursus geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken dan samen met jou of deze cursus aansluit bij jouw kennis en wensen.

1. Catalogus beheer

Na afloop van de cursus kun je moeiteloos de catalogus van de webshop beheren. Je weet tot in detail hoe je categorieën en producten toevoegt. Uiteraard komt het krachtige attributen gedeelte van Magento ook uitgebreid aan bod. Verder leren we je enkele trucjes zodat je efficiënter aanpassingen kunt doorvoeren.

2. Verkopen

We gaan uitgebreid in op het afhandelen van bestellingen zoals het aanmaken van een verzending, aanmaken van een factuur en afhandelen van retouren. Ook het aanmaken van een bestelling via de backend komt aan bod.

3. Klanten

Tijdens de cursus gaan we kort in op het beheren van klanten en inzien van de klantdata vanuit de backend.

4. Promoties

Magento biedt uitgebreide mogelijkheden voor het doorvoeren van prijsaanpassingen en het geven van kortingen. Hoe je dit doet met catalogus prijsregels en winkelwagen prijsregels behandelen we uitgebreid.

5. Overige

Verder behandelen we tijdens de cursus het aanpassen van de inhoud op pagina’s, statische blokken, rechten beheer en de Magento cache.

Data & Locatie

Onderstaand overzicht bevat de startdata en locatie van deze cursus.

28-03-2019 | hele dag
09.00 – 17.00
Van der Valk hotel Utrecht
Utrecht

Prijs

De prijs voor deze cursus is €799,- exclusief btw.

Richard van Delft
Magento Specialist

Locatie

Van der Valk hotel Utrecht

Data & tijden

28 maart | 1 dag | 09:00-17:00

Schrijf je direct in of vraag meer informatie aan

SEA
Geavanceerd
Workshop
Facebook
Social Media
Strategie
Back To Top