skip to Main Content

De inschrijving en algemene voorwaarden

Procedure

Als u zich hebt aangemeld voor een cursus, ontvangt u, nadat wij de aanmelding in ons systeem hebben verwerkt, een bevestiging via e-mail. Apart wordt u een factuur toegezonden.

Na ontvangst van een aanmelding is er sprake van een voorlopige inschrijving. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld door middel van de e-mail bevestiging. De aanmelding wordt definitief:

  • Wanneer er genoeg cursisten zijn die zich hebben aangemeld.
  • Bij 3 of meer aanmeldingen wordt de cursus gegeven.

Annulering

Tot drie weken voor aanvangsdatum kunt u uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij brengen daarvoor € 75,- excl. btw administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen drie weken voor de datum van de cursus brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger te sturen.

In overleg kan besloten worden om u door te schuiven naar een cursus op een later moment.

Bij ziekte of bijzondere omstandigheden zal het gehele bedrag vergoed worden.

Incompany cursus

MvH Academy biedt op maat gemaakte incompany cursussen aan. Indien u deze afneemt, ontvang u een bevestiging van vastgestelde prijs, datum en onderwerp van de betreffende cursus. Indien daar dringende redenen voor zijn, kan in overleg de incompany cursus verplaatst worden naar een andere datum of locatie, dit kan gepaard gaan met extra kosten (deze worden vooraf aan u voorgelegd). Annuleren kan tot vijf weken voor de cursusdatum, daarna betaalt u 50% van de geoffreerde prijs. Indien u korter dan twee weken voor de besproken datum annuleert, betaalt u 80% van de geoffreerde prijs.

Wijzigingen voorbehouden

De organisatie behoudt zich het recht voor programma- en/of locatiewijzigingen aan te brengen. Deelnemers worden voorafgaand aan de cursus over eventuele wijzigingen geïnformeerd voor zover tijdig bekend bij de organisatie.

Uw adresgegevens

Wij verwerken uw gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst en om u, ook per e-mail, op uw vakgebied van informatie te voorzien over uitgaven en diensten van MvH Academy. In iedere e-mail is een afmeld mogelijkheid opgenomen.

Back To Top