skip to Main Content
NIET GOED, GELD TERUG
Voldoet de training niet, direct je geld terug
GROEPSGROOTTE
Maximaal 10 personen voor de juiste intensieve begeleiding
VAKSPECIALISTEN
Jouw cursus door
vakspecialisten
UNIEKE CURSUSSEN
Cursussen met actuele
lesstof

Alle cursussen

De online wereld blijft groeien en digitale marketing wordt steeds belangrijker. Daarom is het belangrijk dat jij als online marketeer ook niet stil blijft staan. In de online marketing-trainingen van MvH Academy doe je kennis op die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) cursussen

SEO Medior
Inmiddels ben je al redelijk bekend met SEO. Maar nu wil je eindelijk wel eens wat verdieping in je SEO-kennis. Naar welke technische aspecten van mijn website moet ik kijken? Hoe maak ik een diepgaand zoekwoordenonderzoek die verder gaat dan de basis. Vandaar dat deze cursus je inzichten biedt in de verdieping van de basis naar de volgende stap.
Medior cursus
9 april | 09.00 - 17.00
799,- incl. lunch
SEO Geavanceerd
Dat SEO belangrijk is, is voor jou geen geheim. Jij bent immers al enige tijd bezig met het optimaliseren van een website. Met deze cursus ga je meer de diepte in en leer je exact hoe Google je website leest, beoordeelt en uiteindelijk positioneert in de zoekresultaten.
Geavanceerde cursus
19 & 20 maart | 09.00 - 17.00
1500,- incl. lunch

Zoekmachine adverteren (SEA) cursussen

SEA Basis
Met Google en Bing direct worden vertoond aan het gewenste publiek door te adverteren. In de SEA Basis cursus zullen we je alles vertellen over de mogelijkheden die deze twee zoekmachines te bieden hebben. Hierdoor weet je welke campagnes het beste bij jouw gewenste resultaten passen.
Basis cursus
20 februari | 09.00 - 17.00
799,- incl. lunch
SEA Geavanceerd
Heb je in Google Ads al campagnes staan, maar weet je niet hoe je ze nog rendabeler maakt? Dan is deze cursus geschikt voor jou! Met deze cursus zal je jouw SEA-strategieën verder ontwikkelen, werken aan een betere structuur binnen je campagnes en verder kijken naar geavanceerde mogelijkheden die worden aangeboden.
Geavanceerde cursus
13 & 14 maart | 09.00 - 17.00
1500,- incl. lunch

CMS Systeem cursussen

Magento 1
Tijdens de cursus komt alles aan bod wat je nodig hebt als eindgebruiker van Magento 1. Je gaat zelf aan de slag met jouw eigen Magento 1 webshop of onze demo omgeving. Deze workshop is voor iedereen die moeiteloos overweg wil kunnen met de backend van Magento 1. Bijvoorbeeld voor eigenaren van een Magento 1 webshop en developers die nieuw zijn met Magento. Er is geen voorkennis van Magento benodigd.
Medior cursus
21 februari | 09.00 - 17.00
799,- incl. lunch
Magento 2
Tijdens de cursus komt alles aan bod wat je nodig hebt als eindgebruiker van Magento 2. Je gaat zelf aan de slag met jouw eigen Magento 2 webshop of onze demo omgeving. Deze workshop is voor iedereen die moeiteloos overweg wil kunnen met de backend van Magento 2. Bijvoorbeeld voor eigenaren van een Magento 2 webshop en developers die nieuw zijn met Magento. Er is geen voorkennis van Magento benodigd.
Medior cursus
28 maart | 09.00 - 17.00
799,- incl. lunch

Social media cursussen

Social Media strategie
Het gebruik van social media binnen jouw onderneming is echt onmisbaar geworden, of je nu een dienst of product aanbied. Echter begint het niet gelijk met het plaatsen van berichten op de social media platformen, maar juist bij het kiezen en creëren van een strategie. In deze cursus ga jij leren hoe je een social media strategie kunt creëren voor jouw onderneming.
Basis cursus
13 februari | 09.00 - 17.00
499,- incl. lunch
Facebook & Instagram
Heb jij op dit moment nog té weinig tot geen kennis van de zakelijke kant van Facebook en Instagram? Of laat jij misschien ook nog een hoop kansen liggen op dit vlak? In deze cursus ga je leren hoe jij Facebook en Instagram kunt inzetten voor jouw bedrijf.
Basis cursus
14 maart | 09.00 - 17.00
499,- incl. lunch
LinkedIn
In de zakelijke wereld is LinkedIn niet meer weg te denken, zeker niet wanneer jij je richt op een B2B markt met jouw product en/of dienst. In deze training ga je leren hoe jij LinkedIn kunt inzetten voor zowel jouzelf als voor het bedrijf.
Basis cursus
26 maart | 09.00 - 17.00
499,- incl. lunch
Workshop Facebook & Instagram
Wil je zelf aan de slag met adverteren binnen Facebook en Instagram, maar kom je er niet aan uit? Dan is deze workshop geschikt voor jou. In deze workshop ga je zelfstandig aan de slag met het opzetten van Facebook Business Manager en het creëren van rendabele campagnes.
Workshop
11 april | 09.00 - 17.00
499,- incl. lunch
Workshop LinkedIn
LinkedIn biedt steeds meer mogelijkheden en de verschillende targeting opties kunnen heel interessant zijn. Wil jij zelf aan de slag met adverteren binnen LinkedIn? Dan is deze workshop geschikt voor jou!
Workshop
16 april | 09.00 - 13.00
350,- incl. lunch
Back To Top