Over MvH Academy

Welkom bij MvH Academy.

Hét opleidings- en kennisinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de marketing & online marketing

Met de cursussen van MvH Academy verhoog jij jouw online marketing kennis. Al onze cursussen worden gegeven door erkende online marketeers met jarenlange (internationale) ervaringen.

Ben je op zoek naar een SEO cursus, Google Ads cursus of wil je juist meer informatie over hoe je kunt slagen met LinkedIn adverteren? Bij MvH Academy bieden we deze cursussen allemaal aan. SEO cursussen, SEA cursussen, Magento cursussen, Social media cursussen of volledige in-house online marketing trainingen.

Wil je een basis cursus volgen of meer een diepgaandere cursus? Bekijk dan ons uitgebreide lesprogramma in ons cursusoverzicht. Op diverse locaties in Nederland geven wij cursussen. Deze cursussen gaan dieper en specifieker in op de materie. Daarom zijn deze bij uitstek geschikt om jouw online kennis over SEO, Magento, SEA of Social Media naar medior of gevorderd te brengen.

Wat wij aanbieden

Wat wij jou kunnen garanderen

100% niet goed, geld terug garantie

Er is geen slechter gevoel dan een dag reserveren voor een training, te betalen voor een training om er vervolgens achter te komen dat de training niet aan de verwachtingen voldoet. Alles wat wij kunnen doen om de trainingen te verbeteren zullen wij aangrijpen. Daarom durven wij ook te beloven. Voldoet de training niet aan jouw verwachting? Je krijgt direct jouw geld terug, het liefst horen wij waarom de training niet voldeed, maar dat is zelfs niet eens noodzakelijk.

Vakspecialisten

We kennen er helaas te veel in de markt. Zelfbenoemde specialisten of trainers. Online marketingstrategieën uit boeken, veelal achterhaald. Er zijn weinig markten die zich zo snel bewegen als de online markt. Jouw cursus wordt gegeven door (bewezen) vakspecialisten.

Unieke cursussen

Wij staan niet voor cursussen die maand na maand dezelfde inhoud bevatten. Onze online cursussen zijn generiek en prima om te starten. Wil je echt dieper? Bekijk dan de trainingen op locatie. Met een specifiek en gedetailleerd programma. Zodat je na de training echt alles weet op dat niveau!

Groepsgrootte

Een training op locatie. Maximaal met 15 personen. Dat is een ideale groepsgrootte om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven en met elkaar te laten contacten tijdens en ná de training.